GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #11 - Chiang Mai og Pai

Hei!

For en fantastisk uke vi har hatt.. Før vi dro til Thailand bestemte vi oss for minst to plasser vi skulle besøke, Chiang Mai og Pai. Jeg forstår nå hvorfor disse plassene er populære destinasjoner for backpackere, eller generelt turister. Plassene kryr av matmarked hvor man får kjøpt småretter til under femkroningen og frukt i alle slags fasonger og farger. Himmelen for en foodie som meg. 

Jeg vil trekke fram mitt høydepunkt denne uka som var en utflukt bestående av gåtur i jungelen, rafting og sist men minst besøke et elefantreservat. Elefantene her har blitt reddet fra blant annet sirkus-industrien og tungt, skadelig arbeid.. Heldigvis har de det mye bedre nå og blir godt tatt vare på. De må være verdens vakreste dyr.. Jeg smiler fra øre til øre når jeg tenker på denne dagen! 

Nå sitter vi på bussen på vei til Chiang Rai, før turen går videre til Laos! 

Matilde <3