GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #12 - Thakhek Loop

Hei dere! 

Tenk at det er April allerede... Tiden går så utrolig fort synes jeg! 
De siste dagene har jeg tilbragt flere timer på en såkalt «Semi-automatisk motorsykkel». Hele 460 km har vi kjørt her i Laos for å oppleve alt fra fossefall til utkikksposter til unike grotter. Denne strekningen er ganske populær blant backpackere og kalles for «Thakhek Loop». Som det ligger i navnet kjører man altså i en «loop» og ender opp på samme sted som der man startet. Så gøy! 
Min favoritt på turen må være enten Cool Springs eller Konglor Cave, en grotte på over 7,5 km lang! 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på en buss som skal ta oss til Hanoi i Vietnam. Gjett om jeg gleder meg da! 

Klem, Matilde