GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #16 Koh Tao

Hei fra Koh tao! 

Da har jeg vært på den vakre øya Koh Tao i over en uke, og jeg kunne godt tenkt meg å bli enda litt lengre! 

Jeg har for det meste tilbragt tiden her på hvite strender, snorklet og utforsket med min gode venninne fra Sverige, som jeg tidligere traff på reisen min. 

Høydepunktet må være at jeg har tatt dykkelappen - så utrolig gøy og spennende! Jeg søker allerede på andre steder jeg kan dykke. Hadde virkelig ikke trodd jeg skulle like det så mye! 

Videre er jeg litt usikker på hvor jeg vil reise, kanskje Koh Phi Phi? Jeg har det så bra her jeg er nå og passer på å nyte hver eneste dag! Har blant annet kommet hjem fra en helt magisk solnedgang... Tror aldri jeg kommer til å bli lei av å se solen smyge seg ned bak horisonten. Nå skal vi ut og feire dykkelappen vår med en drink, eller kanskje to! 

Klem, Matilde