GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #18 Bali

Heisan hoppsan!

Etter mye fram og tilbake, bestemte jeg meg for å dra rett til Indonesia fra Koh Phangan da været ikke var helt på min side.. Jeg tok da et nattog fra byen Trang som ligger sør i Thailand til Bangkok, hvor jeg så flydde videre til Bali -en avgjørelse jeg nå er utrolig fornøyd med.

Akkurat nå befinner jeg meg på Gili Air som tilhører en øygruppe sammensatt av tre små øyer som ligger tett i tett, rett utenfor Lombok! Gili Air, Gili Meno og Gili T. Jeg har tenkt til å prøve meg på alle tre! Det finnes ikke bilveier her og dermed blir hester og sykler brukt som transportmiddel og arbeidskraft! Vannet er krystallklart og sola skinner fra soloppgang til solnedgang. Det er så fantastisk fint her. 

Dagene går utrolig fort nå synes jeg og jeg må stadig se på kalenderen for å holde kontroll på hvor mange dager jeg faktisk har igjen her i paradis.. 

Klem, Matilde!