GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #19 Indonesia

Hei! 

Enda en uke har gått her i Indonesia og jeg har nesten tilbragt mere tid under vann enn over. Jeg har nemlig tatt mitt Advanced Open Water sertifikat og kan nå dykke ned til 30m!! Blekksprut, hai, gigantiske skilpadder og korallrev i alle farger er bare noe av det jeg har fått sett. Jeg kan faktisk ikke beskrive følelsen. Så utrolig vakkert og unikt. Det er ubeskrivelig gøy og jeg vil bare ha mere!

Nå er jeg på vei til en firedagers båttur på en seilbåt som går fra øya Lombok til Komodo. Jeg skal sove på dekk med ca 30 andre backpackere, noe jeg virkelig ser fram i mot. Krysser bare fingrene for at været holder seg! 

Fram til nå har jeg storkost meg her i Indonesia med god mat, gode venner og god stemning. Jeg drikker kanskje tre til fire Mango Shakes om dagen, spiser curry til jeg sprekker og flere kilo av min favorittfrukt Mangosteen (ikke prøvd? Da må du prøve!) Jeg har ikke mye å klage over, det er sikkert og visst. 

Stor klem, 

Matilde