GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #4 Sri Lanka

Hei!

Nå har jeg endelig satt foten innenfor det fantastiske landet Sri Lanka. Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva det har å by på. Jeg har hørt så masse positivt. Det er ikke mange år siden turismen virkelig begynte å blomstre her i Sri Lanka og jeg er glad for at jeg har muligheten til å besøke det tropiske landet før det blir alt for ‘turistpåvirket’.  

Akkurat nå befinner vi oss sør i landet, i en strandby kalt Mirissa. Det er så utrolig fint her! Videre herfra går turen nordover. Vi skal blant annet besøke Galle, Hikkaduwa, Adam’s peak, Ella, Kandy og Sigirya! Dermed har vi masse variert å se fram i mot og jeg håper på å få sett i hvert fall noen elefanter i sitt naturlige habitat. Jeg elsker elefanter!

Denne uken har vært relativt rolig. Jeg og mitt reisefølge fløy inn til Colombo, før vi satte oss på verdens varmeste togtur ned til Mirissa. Her nede har vi vært så heldige og møtt på tre av mine gode venninner fra Trondheim, som også er på backpacking her i Sør-Øst Asia! Vi storkoser oss alle mann og gleder oss til fortsettelsen.


Klem, Matilde.