GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #5 Sri Lanka

Hei igjen! Siden sist så har vi ikke forflyttet oss stort. Vi har blant annet tatt turen ca. 50 minutter nordover til enda en strandby, Hikkaduwa! Her har jeg prøvd meg på surfing, noe som viser seg å være mere utfordrende enn man tror - men, utrolig gøy! 

Jeg har møtt så mange interessante mennesker som virkelig har inspirert meg på flere arenaer. Ikke minst har jeg fått gode venner fra hele verdens kontinenter, som alltid vil ha en spesiell plass i hjertet mitt. 

Noe som spesielt har slått meg de siste dagene, er at livet er så utrolig sårbart. Tanken har naturligvis slått meg tidligere, men når man får ting på avstand forsterkes den markant. Hvem vet hva morgendagen bringer? Gjør det som gjør DEG lykkelig, her og nå. Jeg føler meg så utrolig heldig som har fått denne muligheten. Ofte stopper jeg helt opp, ser meg rundt og suger til meg alt av god energi. Livet er alt for kort til å gjøre noe man ikke liker. Selvfølgelig vil man ha både gode og onde dager, men det er vi som individer som må bestemme oss for hvilken holdning vi møter hver eneste dag med. 

Sri Lanka er helt fantastisk og jeg gruer meg allerede til å reise fra dette landet.

Klem, Matilde