GRATIS FRAKT OVER 1000,- | RASK LEVERING
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Matildes Reisebrev #7 Sri Lanka og Thailand

Hey! 

Vårt siste stopp i Sri Lanka, var Dambulla hvor vi finner det kjente fjellet Sigiriya. Vi valgte å gå opp nabofjellet, slik at vi faktisk kunne se det på avstand. Ikke angrer jeg, for jeg har aldri sett en vakrere solnedgang! Safari sto også på agendaen. Det var for det meste elefanter å se her, noe som for meg var midt i blinken da jeg virkelig elsker disse dyrene. 

Videre tilbragte vi to dager i Thailands hovedstad, Bangkok! Hit må jeg tilbake, for en spennende by! Her møtte vi to av mine gode venninner som også er ute og reiser nå, verden er kanskje ikke så stor likevel? 

Nå er vi i Myanmar, tidligere kjent som Burma. Landet har lenge vært lukket for turisme og internasjonalt samarbeid. Mye er fortsatt uutviklet og urørt, noe som gjør det enda mere spennende! Vi har kun vært her i en dag nå, men jeg har likevel fått et tydelig inntrykk av at de lokale er utrolig hyggelige og imøtekommende. Man blir møtt med store smil overalt. Og maten er utrolig god. Dette virker lovende - jeg gleder meg til å se mere!